ŽUPNE OBAVIJESTI (03. – 10. prosinca 2023.)

ŽUPNE OBAVIJESTI

 

Z O R N I C E – Iskoristimo ovo milosno vrijeme za VLASTITU DUHOVNU OBNOVU kroz  MISE ZORNICE (svaki dan u 07.00 sati, osim nedjelje). Kroz zornice ćemo nastojati posebno animirati djecu različitim poticajima i nagradicama. Tko bude dolazio na sve zornice može sudjelovati u završnom izvlačenju nagrada.

 

C A R I T A S – U ovom periodu možemo iskazati POMOĆ NAJPOTREBITIJIMA. Tijekom došašća (tj. do 15.12.2023.) možete donositi trajne namirnice i higijenske potrepštine za siromašne iz naše župe. Također možete ubaciti svoj novčani prilog u škrabicu za Caritas.

 

PŠENICA – u sljedeću nedjelju, 10.12.2023. poslije svih svetih misa, Vjera i svjetlo će prodavati pšenicu za sv. Luciju

 

PALJENJE SVIJEĆE NA   TRGU – zbog slabog odaziva župljana prijašnjih godine ove godine ne sudjelujemo u paljenju svijeće.

 

BOROVI molim one koji imaju lijepi veliki bor, a da ga želi darovati za našu crkvu, da se jave župnku u sakristiju.

 

„ADVENT NA LAPOVCIMA“ – na 3. nedjelju došašća – 17.12.2023. nakon večernje mise organiziramo veliki ADVENTSKI SAJAM  humanitarnog karaktera. Prodavat će se unikatne šalice, kuhano vino, čaj,  kobasica,  božićni ukrasi…

 

VELIKA BOŽIĆNA ISPOVIJED – ponedjeljak, 18.12.2023. Prijepodne u 10.00 sati, poslijepodne u  15.30 sati.

 

ISPOVIJED BOLESNIKA – bolesnike ću posjetiti 12. i 13. prosinca 2023. Molim vas da do tada prijavite nepokretne bolesnike koji nikako nemogu doći u crkvu na ispovijed.

 

LUKNO i DAR ZA CRKVU – Veliko hvala svima koji su podmirili svoju godišnju obvezu lukna te svima koji uz to darivaju  i dar za crkvu.

 

UPIS MISA za prvu polovicu 2024. godine biti će za vrijeme velike ispovijedi u našoj župi (18.12.) Do tada vas molim da me ne pitate za mise. Hvala.

 

SPREMANJE CRKVE u subotu u 08.30 crkvu sprema “Marta 2”: Monika Dragun, Nada Cerančević, Danijela Pavić, Janja Rožić-Kasić

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)