ŽUPNE OBAVIJESTI (04. – 11. veljače 2024.)

ŽUPNE OBAVIJESTI

 

MOLITVA ZA DUHOVNA ZVANJA – kroz ovu godinu posebno stavljamo naglasak na molitvu za zvanja. U klupi imate sličicu s molitvom. MOLIM DA JE NE NOSITE DOMA, već da se svaki dan na kraju krunice a prije mise IZMOLI.

 

VELIKA DEVETNICA SV. JOSIPU – kroz 9 srijeda do svetkovine sv. Josipa želimo na osobit način štovati i častiti ovog svetog zaštitnika. U 18.00 sati je krunica sv. Josipa te molitve devetnice i litanije. U 18.30 je sveta misa u čast sv. Josipu.

 

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je svakog ČETVRTKA. Od 17.00 sati prilaka za osobno klanjanje u šutnji uz meditativnu glazbu. Od 18.00 zajedničko klanjanje koje predvodi župnik.

 

ŠTOVANJE SRCA ISUSOVOG – svakog petka od 17.45 pobožnost Srcu Isusovom. U 18.30 svečanija sveta misa sa pričesti pod obje prilike. Nakon mise molitva Molitvene zajednice na sve vaše nakane koje napišete i ubacite u „kutiju molitvenih nakana“.

 

SPREMANJE CRKVE u subotu u 08.30 crkvu sprema “Marta 4”: Marijana Hruškar, Nada Ereš, Željka Ivkov, Vesna Karlić, Snježana Pavlović, Tanja Šafer

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)