ŽUPNE OBAVIJESTI (08. – 15. listopada 2023.)

ŽUPNE OBAVIJESTI

 

ŽUPNA KATEHEZA je započela 02.10.2023. i odvija se redovito prema rasporedu. Molimo svu djecu da redovito pohađaju katehezu a pogotovo prvopričesnike i krizmenike.

 

RODITELJSKI SASTANAK za roditelje KRIZMANIKA biti će u utorak, 10.10.2023. u 19.30 sati u crkvi. Trebaju doći i roditelji i krizmenici.

 

RODITELJSKI SASTANAK za roditelje PRVOPRIČESNIKA biti će u srijedu, 11.10.2023. u 19.00 sati u crkvi.

 

LISTOPADSKE POBOŽNOSTI – Listopad je mjesec posvećen našoj Nebeskoj majci Mariji. Kroz ovaj mjesec posebno se potrudimo moliti svetu krunicu. Molimo krunicu osobno, u obitelji, s prijateljima, u našoj crkvi pola sata prije svete mise. ILI SVAKU VEČER U 20.00 SATI KOD GOSPINOG KIPA ISPRED CRKVE

 

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je svakog ĆETVRTKA. Od 17.00 sati prilaka za osobno klanjanje u šutnji uz meditativnu glazbu. Od 18.00 zajedničko klanjanje koje predvodi župnik.

 

ŠTOVANJE SRCA ISUSOVOG – svakog petka od 17.45 pobožnost Srcu Isusovom. U 18.30 svečanija sveta misa sa pričesti pod obje prilike. Nakon mise molitva Molitvene zajednice na sve vaše nakane koje napišete i ubacite u „kutiju molitvenih nakana“.

 

SPREMANJE CRKVE u PETAK NAKON VEČERNJE MISE crkvu sprema “Marta 4”: Marijana Hruškar, Nada Ereš, Željka Ivkov, Vesna Karlić, Snježana Pavlović

 

POZIV I MOLBA ŽUPLJANIMA DA SE AKTIVNO UKLJUČE U ŽIVOT ŽUPNE ZAJEDNICE

– ČITAČI – molimo sve koji bi željeli posati čitači u župi da se jave župniku

– PJEVAČI – molimo sve talentirane koji bi željeli pjevati u nekom od naših zborova da se jave župniku

– PRIČESTITELJI – nedostaje nam pričestitelja za misu u 11.00 sati. Ako bi se netko želio prihvatiti ove službe neka se javi župniku.

– MARTE – fali nam žena za čišćenje i spremanje crkve. Molimo vas da se javite koje bi mogle jednom u mjesec dana odvojiti 1-2 sata vremena za čićenje.

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)