ŽUPNE OBAVIJESTI

 

NOVI MINISTRANTI – svi prvopričesnici koji žele biti novi ministranti trebaju dolaziti radnim danom na svetu misu i javiti se župniku u sakristiju.

 

SVETKOVINA SPASOVA – UZAŠAŠĆA GOSPODINOVA je u četvrtak. Ovdje nema mise. Misa je na Borincima u 18.30 sati. Želimo zajednički hodočastiti. Polazak ispred crkve je u 17.00 sati.

 

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE – sastanak svih prijavljenih hodočasnika je u srijedu u 19.00 sati (dogovor, rooming liste i sl…) Polazak je u petak u 21.00 sat.

 

U SLJEDEĆU NEDJELJU mise su u 09.00 i u 18.30 sati. Imat će ih zamjena jer sam u Međugorju.

 

  1. PETAK VELIKE DEVETNICE – 27.05.2022. – POSEBNO MOLIMO ZA ŽUPLJANE IZ ULICA: F. Livadića, G. Ninskog i Kraljice Mira (SPOMINJEMO IMENA KRŠTENIH I UMRLIH U PROŠLOGJ GODINI I ZA NJIH MOLIMO I MISU PRIKAZUJEMO). Raspored:

♥ 17.45 sati Zlatna krunica, Krunica Božanskog milosrđa, Krunica Srca Isusova, litanije;

♥ 18.30 sati SVETA MISA sa propovijedi i pričesti pod obje prilike.

Tema propovijedi:

LITANIJE SRCU ISUSOVOM – zazivi:

Srce Isusovo, izvore života i svetosti,

Srce Isusovo, pomirbo grijeha naših,

Srce Isusovo, nasićeno pogrdama.

♥ Nakon mise – molitva na vaše nakane koje ste napisali i ubacili u „kutiju molitvenih nakana“

 

TRAJNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE u župi sv. Vinka Pallottija na Kanovcima. Svi zainteresirani da se uključe u sat bdijenja trebaju doći tamo u crkvu u srijedu na sastanak u 19.00 sati. Koji ozbiljno o tome razmišljaju neka uzmu pristupnicu na izlazu iz crkve.

 

HODOČAŠĆE U RIM je od 12. do 17. rujna 2022. Na oglasnoj ploči imate plakate sa detaljnim uputuma. Ima još par mjesta pa molim zainteresirane da se što prije prijave.

 

SPREMANJE CRKVE: u subotu u 08.30 crkvu sprema “Marta 1”: Sanja Cenić, Žalac Marija, Malčić Mirjana, Zorica Jakovljević, Gordana Perolić

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)