ŽUPNE OBAVIJESTI

 

VJERA I SVJETLO danas prodaju uskršnje ukrase. Pomozimo im svojom kupnjom.

 

ŽUPNI CARITAS bi trebao u subotu dijeliti pkaete potrebitima u župi. Još neznamo hoće li to biti izvedivo jer je namirnica i higijenskih potrepština donešeno gotovo NIŠTA. A i u škrabici za Caritas ima malo sredstava. Stoga apeliram na sve ljude dobre volje da pomognu. Potrepštine i novac skupljamo još do srijede (velika ispovijed).

 

VELIKA USKRŠNJA ISPOVIJED u našoj župi biti će u SRIJEDU, 29.03.2023. Prijepodne u 10.00 sati. Poslijepodne u 15.30. DOĐIMO ODMAH NA POČETAK JER BITI ĆE 8 SVEĆENIKA na raspolaganju.

 

UPIS MISA ZA DRUGU POLOVICU GODINE biti će u srijedu za vrijeme velike ispovijedi. Tko je pisao misu u prvoj polovici godine molim da ustupi priliku onima koji nisu. I dalje vrijedi pravilo da se može upisati samo jedna misa. Kod upisa mise molim odmah platiti 7€.

 

KRIŽNI PUT U CRKVI u PETAK u 18.00 sati predmole: Marijana Hruškar i Snježana Galović

 

KRIŽNI PUT NA BORINCIMA u SUBOTU u 15.00 sati predmoli župnik.

 

CVJETNICA (NEDJELJA MUKE GOSPODNJE) je u sljedeću nedjelju. MASLINOVE GRANČICE ćete moći nabaviti ispred crkve uz dobrovoljni prilog za udrugu „Betlehem“

 

SPREMANJE CRKVE: u subotu, u 08.30 crkvu sprema “Marta 2”: Monika Dragun, Nada Cerančević, Kata Vrkić, Danijela Pavić, Janja Rožić-Kasić

 

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)