ŽUPNE OBAVIJESTI

 

MOLITVA ZA DUHOVNA ZVANJA – kroz ovu godinu posebno stavljamo naglasak na molitvu za zvanja. U klupi imate sličicu s molitvom. MOLIM DA JE NE NOSITE DOMA, već da se svaki dan na kraju krunice a prije mise IZMOLI.

 

VELIKA DEVETNICA SV. JOSIPU – kroz 9 srijeda do svetkovine sv. Josipa želimo na osobit način štovati i častiti ovog svetog zaštitnika. U 18.00 sati je krunica sv. Josipa te molitve devetnice i litanije. U 18.30 je sveta misa u čast sv. Josipu.

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je svakog ČETVRTKA. Od 17.00 sati prilaka za osobno klanjanje u šutnji uz meditativnu glazbu. Od 18.00 zajedničko klanjanje koje predvodi župnik. OVOG TJEDNA JE PRVI ČETVRTAK te ćemo klanjanje posvetiti MOLITVI ZA DUHOVNA ZVANJA.

 

ŠTOVANJE SRCA ISUSOVOG – svakog petka od 17.45 pobožnost Srcu Isusovom. U 18.30 svečanija sveta misa sa pričesti pod obje prilike. Nakon mise molitva Molitvene zajednice na sve vaše nakane koje napišete i ubacite u „kutiju molitvenih nakana“. OVOG TJEDNA JE PRVI PETAK

 

SVIJEĆNICA – PRIKAZANJE GOSPODINOVO je u petak, 02.02.2024. Sveta misa SA BLAGOSLOVOM SVIJEĆA je u 18.30 sati. Svijeće ćete moći kupiti na ulazu u crkvu s pripadajućim okapnicama. Molimo da se svijeće bez okapnica tj. adekvatne zaštite od kapanja voska NE PALE!

 

PRVA SUBOTA i SV. BLAŽ – Sveta misa je u 08.00 sati. Pod misom posebno molimo za duhovna zvanja. Na koncu mise će biti blagoslov grla.

 

ŽUPNO HODOČAŠĆE BL. ALOJZIJU STEPINCU U MIRKOVCE – u subotu, 03.02.2024. u 18.30 sati kao župa sudjelujemo na devetnici bl. Stepincu u Mirkovcima. Sve vas pozivam i potičem da tada dođete u Mirkovce

 

SPREMANJE CRKVE u subotu u 08.30 crkvu sprema “Marta 2”: Suzana Čuić, Hrvojka Dragun, Martina Matković, Sanja Haluška, Ljiljana Vidak

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)