ŽUPNE OBAVIJESTI (29.01. – 05.02.2023.)

ŽUPNE OBAVIJESTI

 

U MISE RADNIM DANOM smo od ove godine uveli kratko tumačenje Evanđelja.

 

VELIKA DEVETNICA SV. JOSIPU – kroz 9 srijeda se pripremamo za svetovinu sv. Josipa. U 18.00 molimo krunicu sv. Josipa, molitve devetnice i litanije. U 18.30 je sveta misa sa prigodnim razmatranjem o sv. Josipu.

 

SVIJEĆNICA – PRIKAZANJE GOSPODINOVO je u četvrtak. Sveta misa je samo navečer u 18.30 sati. SVIJEĆE (s likom Srca Isusovog) s okapnicama ćete moći kupiti u crkvi po cijeni od 2€.

 

KRUNICE – kvalitetne ručno rađene na špagi ćete moći kupiti na Svijećnicu po cijeni od 5€

 

  1. BLAŽ je u petak. Sveta misa je u 18.30 sati. Blagoslov grla će biti na koncu mise NA IZLAZU IZ CRKVE (jer je prvi petak i u crkvi će biti klanjanje).

 

PRVI PETAK je također ovaj tjedan. U 17.45 je pobožnost Srcu Isusovom (zlatna krunica, krunica Božanskog milosrđa, krunica Srca Isusovog i litanije); u 18.30 je sveta misa sa propovijedi i pričesti pod obje prilike; nakon mise ura klanjanja. ISPOVIJED za prvi petak svaki dan pola sata prije mise.

 

ŽUPNA KATEHEZA se odvija prema ustaljenom rasporedu.

 

SPREMANJE CRKVE: u subotu, u 08.30 crkvu sprema “Marta 4”: Ljilja Adlešić, Nada Ereš, Željka Ivkov, Vesna Karlić, Snježana Pavlović

 

POZIV I MOLBA ŽUPLJANIMA DA SE AKTIVNO UKLJUČE U ŽIVOT ŽUPNE ZAJEDNICE

– ČITAČI – molimo sve koji bi željeli posati čitači u župi da se jave župniku

– PJEVAČI – molimo sve talentirane koji bi željeli pjevati u nekom od naših zborova da se jave župniku

– PRIČESTITELJI – nedostaje nam pričestitelja za mise u 11.00 i u 18.30 sati. Ako bi se netko želio prihvatiti ove službe neka se javi župniku.

– MARTE – fali nam žena za čišćenje i spremanje crkve. Molimo vas da se javite koje bi mogle jednom u mjesec dana odvojiti 1-2 sata vremena za čićenje.

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)