ŽUPNE OBAVIJESTI

 

PREKO TJEDNA je sve redovito.

 

Župna kateheza se odvija prema rasporedu.

 

VELIKU DEVETNICU SV. JOSIPU smo započeli prošle srijede. Kroz 9 srijeda do svetkovine sv. Josipa želimo na osobit način štovati i častiti ovog svetog zaštitnika. U 18.00 sati je krunica sv. Josipa te molitve devetnice i litanije. U 18.30 je sveta misa u čast sv. Josipu.

 

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je svakog ČETVRTKA. Od 17.00 sati prilaka za osobno klanjanje u šutnji uz meditativnu glazbu. Od 18.00 zajedničko klanjanje koje predvodi župnik.

 

ŠTOVANJE SRCA ISUSOVOG – svakog petka od 17.45 pobožnost Srcu Isusovom. U 18.30 svečanija sveta misa sa pričesti pod obje prilike. Nakon mise molitva Molitvene zajednice na sve vaše nakane koje napišete i ubacite u „kutiju molitvenih nakana“.

 

SPREMANJE CRKVE u subotu u 08.30 crkvu sprema “Marta 2”: Monika Dragun, Nada Cerančević, Danijela Pavić, Janja Rožić-Kasić

 

POZIV I MOLBA ŽUPLJANIMA DA SE AKTIVNO UKLJUČE U ŽIVOT ŽUPNE ZAJEDNICE

– ČITAČI – molimo sve koji bi željeli posati čitači u župi da se jave župniku

– PJEVAČI – molimo sve talentirane koji bi željeli pjevati u nekom od naših zborova da se jave župniku

– PRIČESTITELJI – nedostaje nam pričestitelja za misu u 11.00 sati. Ako bi se netko želio prihvatiti ove službe neka se javi župniku.

– MARTE – fali nam žena za čišćenje i spremanje crkve. Molimo vas da se javite koje bi mogle jednom u mjesec dana odvojiti 1-2 sata vremena za čićenje.

 

Pročitajte i:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)